Skip to main content
Home » Kvinnens helse » Multi-Gyn – løsninger for din intimhelse
Sponset

Multi-Gyn er en komplett serie med intimpleieprodukter. Serien omfatter produkter for egenbehandling av underlivsplager som kløe, tørrhet, uønsket utflod eller lukt, samt symptomer på bakteriell vaginose og sopp i skjeden.

En av hovedingrediensene er det patenterte, plantebaserte og bio-aktive 2QR-komplekset, som har en unik evne til å beskytte det sensitive vaginale vevet mot skadelige bakterier på en trygg og naturlig måte. Vi tror det er bedre å gjenopprette den naturlige balansen i skjeden – som beskytter deg mot ubehag – enn å bare behandle symptomene. Denne metoden er effektiv og gir umiddelbar lindring. I tillegg er behandlingene uten hormoner eller ingredienser av animalsk opprinnelse, og har ingen kjente bivirkninger.

Multi-Gyn ActiGel – bakteriell vaginose

Multi-Gyn ActiGel er svært effektiv for behandling av symptomer relatert til bakteriell vaginose, slik som tynn, gråaktig utflod, fiskeaktig lukt, kløe, irritasjoner, ømfintlighet, rødhet og sårhet. Gelen gir gir rask lindring, og inneholder det patenterte 2QR-komplekset, som blokkerer skadelige bakterier på en sikker, naturlig måte og optimaliserer floraen i vagina. Gelen brukes minst to ganger daglig i minst fem dager ved symptomer på bakteriell vaginose, eller minst en gang daglig ved vaginalt ubehag.

Multi-Gyn FloraPlus – vaginal sopp

Multi-Gyn FloraPlus er svært effektiv for behandling av vaginale sopproblemer som kløe, irritasjon og klumpete, hvit utflod. Produktet er basert på naturlige ingredienser og det patenterte bio-aktive 2QR-komplekset i kombinasjon med prebiotika, som er unikt ved dette produktet. Produktet kommer med 5 éndosetuber som brukes rett før sengetid i 5 sammenhengende dager.

Multi-Gyn LiquiGel – tørrhet i skjeden

Multi-Gyn LiquiGel gir umiddelbar lindring av vaginal tørrhet forårsaket av hormonelle forandringer (som f.eks. overgangsalder, fødsel og amming), bruk av medisiner og stress. Gelen er også egnet for å lindre vaginal tørrhet under samleie. Den beskytter mot irritasjon og supplerer den naturlige vaginale fuktigheen. Multi-Gyn LiquiGel er fri for hormoner. Bruk rikelige mengder minst en gang daglig eller når lindring ønskes.

Multi-Gyn IntiSkin – irritert hud

Multi-Gyn er en spray som beroliger irritert hud i intimområdet. Sprayen har en forfriskende, kjølende effekt og og fjerner lukt. Velegnet til etter barbering eller voksing. Påfør Multi-Gyn IntiSkin 2-3 ganger om dagen eller når lindring ønskes. Den kan sprayes fra alle vinkler, også sidelengs eller opp/ned.

Finnes eksklusivt på apotek. Kan kjøpes her.

Next article