Skip to main content
Home » Kvinnens helse » Kreftgåten
Sponset

«Den grunnleggende, biologiske forklaringen på kreft er like enkel som den er fryktinngytende – det starter med én enkelt celle som slutter å oppføre seg som den skal.»

Bokomtale

Kreft er vår største folkesykdom. I denne boken får du vite alt du trenger for å forstå hva kreft faktisk er og hvordan vi behandler den. Her får du svar på de vanligste spørsmålene pasienter med kreft og deres pårørende har.

Hvorfor faller håret av når man har fått cellegift, hva er immunterapi og hva skjer når behandlingen er over? Forfatterne følger hele prosessen – fra frisk til kreftsyk celle, fra symptomer, utredning og behandling av kreft, og til tiden etterpå. Kanskje skal du eller noen du er glad i starte kreftbehandling, kanskje du har hatt kreft eller kanskje du lurer på noe?

Kreftgåten er et nytt standardverk med faglig tyngde og oppdatert kunnskap, med praktisk inndeling og tilgjengelig språk.

Sigmund Brabrand (f.1977) og Kathrine Flørenes Vandraas (f.1983) jobber som kreftleger ved Oslo Universitetssykehus. Hver dag møter de pasienter med kreft og deres familier, og har lang erfaring med behandling og oppfølging.

Av Sigmund Brabrand og Kathrine F. Vandraas

Next article