Home » Muskel og skjelett » En god morgendag fra Svane®
Sponset

Intelligent design sikrer kvalitetssøvnen.

En god natts søvn er helt avgjørende for prestasjonsevnen din, uansett hvor du skal prestere – på kontoret, på treningssenteret, eller med familie og venner. En komfortabel og god seng er med andre ord det viktigste møbelet du investerer i. Direktør for produktutvikling i Svane®, Jon Anders Høntorp, har jaktet på det som skal gi den beste søvnen i mer enn 20 år. Han løfter frem det unike IntelliGel®-materialet til Svane® som den fremste nyvinningen innen søvnkvalitet.

Overbevist og overbegeistret

Etter en måneds tid med testing av IntelliGel®-madrassene begynte Høntorp og Svane å få takkebrev. Mange beskrev hvordan de ble kvitt ryggplager, blitt mer uthvilt og fått det bedre i forholdet. Noen sa de hadde fått et nytt liv med sin nye seng, forteller Høntorp.

Sandvolleyball-stjerne ble kvitt ryggplagene

En av dem er sandvolleyball-stjernen Anders Mol. Etter at han gikk over til Svane®-seng med IntelliGel®, er ryggplagene borte – og han føler seg mer uthvilt enn noen gang tidligere. Sandvolleyball-helten har tidligere vunnet to EM-gull og OL-gull i Tokyo. Ryggen hans kunne imidlertid ha satt en stopper for videre suksess. Mol hadde tidligere slitt med ryggproblemer, men etter at han byttet ut den gamle sengen med en Svane®-seng med IntelliGel® sover han som en stein, og føler seg alltid opplagt når han våkner på morgenen. Nå lengter han hjem til Svane®-sengen når han er ute på reise. Ryggplagene kommer også tilbake når han sover i dårlige hotellsenger. Han tror det er fordi han har blitt bortskjemt med Svane-sengen sin – så det er kanskje ikke så rart at han kaller den for sin «magiske seng»?

Anders Mol. Foto Frode Sandbech

Godt design – både på utsiden og på innsiden

Vi nordmenn elsker å pusse opp, og for mange er det viktig at den nye sengen matcher stilen på soverommet. Svane®- sengene finnes i en rekke ulike materialer og farger, så man kan finne den varianten som setter prikken over i-en. Det er likevel innsiden av Svane®-sengene som virkelig gjør en forskjell for søvnkvaliteten, som i toppmodellen Svane® IntelliGel® Zavoy.

Derfor gir IntelliGel® bedre søvn

IntelliGel® er et unikt materiale som tilpasser seg deg, og gir optimal trykk-avlastning og støtte. Det gjør at du unngår hardt press mot kroppen, noe som er bra for blodsirkulasjonen og gir deg roligere søvn og bedre hvile. Egenskapene til IntelliGel® påvirkes hverken av temperatur eller fuktighet, og de gjennomgående luftekanalene gjør at madrassen ikke oppleves som klam.

IntelliGel® lar skuldre og hofter synke dypere i madrassen, og gir samtidig støtte til resten av kroppen, slik at ryggsøylen holdes rett når du ligger i sengen – og du sover bedre.

Neste artikkel