Skip to main content
Home » Din hud » Thalgo – komplett hudpleieserie med havets ingredienser
Sponset

Med havets ingredienser som base har Thalgo laget produkter for hud og kropp siden 1964.

Ann Kristin Hellerslien, hudpleier og markedsansvarlig i Thalgo har vært med siden oppstarten i Norge, og er lidenskapelig opptatt av alger og dens virkning på huden.

– 100 prosent av alle formlene våre inkluderer marineingredienser. Før hentet Thalgo alger fra Britanniakysten, mens det nå dyrkes på vårt laboratorium under helt sterile forhold. Dette handler om kjemi og forskning på høyt nivå, og resultatet blir produkter som virker, forteller hun.

Alger har helt spesielle egenskaper, avhengig av hvor de vokser og hva slags tilstand de vokser under. Ved hjelp av forskning over mange år, har Thalgo klart å utnytte forskjellige molekyler av de spesifikke algene til forskjellige typer behandlinger og hudtilstander.

– Det er populært med alger i hudpleie, og det finnes cirka 30 000 forskjellige algerarter og algefamilier med ulike egenskaper. Thalgo bruker 35 spesielle alger i sitt sortiment, og disse er nøye studert og testet for sine virkninger. Det er ikke bare å putte en alge i krem og tro at den kan gjøre underverker, forteller Ann Kristin.

Virksomme produkter, for alle hudtyper

Thalgos sortiment er stort og variert, og selges gjennom hudpleiesalonger og i nettbutikker driftet av hudpleiere. Thalgo er en av de aller største enkeltleverandører til de franske hudpleiesalonger og har vunnet en rekke prestigetunge priser. Serien eksporteres til 85 land rundt omkring i verden. Alt fra rens, peel, fukt, fet og blank hud, anti-age, pigmentering, solprodukter og nutrition og kosttilskudd og mye mer elskes i dag av kvinner og menn i alle aldre. Noen salonger tilbyr egne spabehandlinger, blant annet hav-massasje med bevegelser, inspirert av havets bølger.

– Thalgo har som mål at produktene skal jobbe på lag med huden, bygge opp og ta vare på, og gi en naturlig aldring. Prisene ligger fra 400 og opp til 2000 kroner for Rolls Roycen. Det er en foryngende fuktighetsmaske som gir umiddelbar glød med 64 essensielle næringsstoffer, bioaktivt sjøvann, stamceller, alger og intens tilførsel av oksygen som kick-starter cellene og jevner ut hudstrukturen. Den er bare helt nydelig, smiler Ann Kristin.

Foto: Thalgo

Solkysset strandolje med dufter fra den franske rivieraen

Skumtekstur, fløyelsmyke kremer, frisk gelé, spray, ferskvann, solkysset strandolje og skrubb med sandkorn. Alt sammen inspirert av sensoriske nytelser knyttet til havet.

Produktene etterlater seg en behagelig finish, samtidig som de tilfører aktive ingredienser til hjertet av huden. Duftene er komponert i den lille parfymebyen Grasse på den franske rivieraen hvor friskhet, lysstyrke og delikatesse kombinerer eleganse og raffinement.

Respekt for hud og hav

Den franske produsenten er ikke bare opptatt av skjønnhet og hud, men også miljø og bærekraft.

– Thalgo er kjempesterke på commitment og det gjenspeiler alt de gjør. De har ryddet strender i mange år, og har som mål å utvikle og produsere bærekraftig kosmetikk som respekterer vår hud og våre hav. De har delikate krukker av resirkulert materiale, emballasjen er av resirkulert papir fra skog som ikke er truet. Thalgo var også først ute med refill til kremene sine og det selger vi faktisk mer og mer av. Denne tankegangen sammen med de gode produktene gjør at jeg blir stolt av å jobbe med en så stor og dyktig produsent, sier Ann Kristin til slutt.

Thalgo

Thalgo Norge er nå en del av hudpleiegrossisten AS. Trygg leverandør til det norske hudpleiemarkedet.

Av Cathrine Naglestad

Next article