Home » Overgangsalderen » Huden i overgangsalderen – gå forandringene i møte
Sponset

Å ha det godt med seg selv, kunne hvile i sin egen kropp og fremstå autentisk er noe de fleste av oss ønsker. Men når overgangsalderen (også kalt menopause) inntrer, kan det kreve en ekstra innsats. Hvis du er godt forberedt, kan forandringer fryde.

Når kvinner går i overgangsalderen skjer det en endring i mengde progesteron og østrogen som kroppen utskiller. Ubalansen i hormonnivået kan medføre humørsvingninger, hetetokter og søvnproblemer, men også endringer i huden.

Når hormonnivået endrer seg, fornyer ikke cellene i huden seg like raskt som tidligere. Huden kan føles tørr, mindre elastisk, spenstig og tynnere, mens det blir flere rynker. Og de som allerede finnes, blir mer tydelige.

Finn de riktige hudpleieproduktene 

Det finnes ingen mirakelkur mot overgangsalderen, men det finnes noen ting som kan hjelpe deg og huden din godt på vei. Med de riktige hudpleieproduktene kan du være proaktiv og påvirke noen av de forandringene som skjer i huden på grunn av overgangsalderen.

Hudpleieproduktene kan bidra til å gi mer glød, elastisitet og spenst til huden, som er sensitiv i overgangsalderen. For heldigvis skjer aldring av huden ikke fra den ene dagen til den andre, men gradvis.

I 25 år har Vichy forsket på hva som skjer med huden hos kvinner i overgangsalderen.

Målet har vært å finne ut hva man kan gjøre for å kompensere for de aldringstegnene på huden som skyldes overgangsalderen. Forskning har vist at det er fire aktive ingredienser; hyaluronsyre, proxylane, hepes og hedione som kan hjelpe mot tørr og slapp hud, gi en jevnere hudtone og samtidig virke mot rynker.

Neovadiol-serien

NEOVADIOL COMPENSATING COMPLEX er en hudpleieserie skapt for kvinner som ønsker effektive og sensoriske produkter. Hudpleieserien, som består av serum, dagkrem og nattkrem, bruker de fire aktive ingrediensene til å kompensere for ubalansen i huden, og gi deg en spenstigere, fyldigere og mer strålende hud.

Innenfor Neovadiol-serien finner du også målrettet pleie, som effektivt virker på overgangsalderens tegn på huden rundt øyne og lepper samt halsområdet. Vi vet alle at halsen er lett å glemme i hudpleierutinen, men destod viktigere i denne fasen av livet hvor huden kan føles mindre elastisk og spenstig.

Som noe helt nytt har Vichy derfor utviklet NEOVADIOL Phytosculpt, som målrettet arbeider med å stramme opp huden på halsen og gi en mer definert ansiktskontur. Når kremens unike konsistens kjøles ned, forvandles den til en film, som strammer opp huden. Det betyr at uansett om du ønsker å stramme opp, tone eller forme halsen, vil du kunne se umiddelbare resultater.

Huden rundt øyne og lepper

Føler du huden rundt øyne og lepper mangler spenst og fylde, anbefales NEOVADIOL sin øye- og leppekrem med en deilig kjølende massasjeapplikator.

Å finne styrke i forandringene kan kreve tid og tilvenning, men hvis du sørger for å prioritere deg selv, være forberedt og akseptere forandringene, vil du komme sterkere ut på den andre siden.

*Kilde: IQVA – Pharmatrend International – Anti-age marked i Frankrike, Italia og Spania (på apotek & para-apotek); i Tyskland, Belgia, Nederland, Sveits, Hellas & Østerrike (på apotek) – FY 2017/2018 & YTD March 2019 – i antall & verdi.

Tekst: VICHY

Neste artikkel