Home » Sjeldne sykdommer » Boots HomeCare – Din personlige rådgiver på stomi
Sponset

Mange stomiopererte føler at de får for lite informasjon og savner bedre oppfølging. Boots HomeCare tilbyr personlig oppfølging og veiledning for alle stomiopererte.

En brukerundersøkelse blant stomiopererte viser at rundt halvparten er bekymret for lukt, sår hud og lekkasjer, samt at bare 1 av 3 får god nok oppfølging etter operasjonen. 

Personlig oppfølging

De fleste stomiopererte får god informasjon på sykehuset om stomien sin, men det er mange som opplever denne perioden som stressende og med mye inntrykk. Derfor husker de ofte ikke den informasjonen når de kommer hjem. 

Det er her sykepleierne i Boots HomeCare kan hjelpe ved at vi tilbyr personlig oppfølging til alle stomiopererte. Vi gir råd og veileder i bruk av utstyr, sjekker at alt fungerer og bistår ved stell av stomien. Vi har 40 sykepleiere med god kompetanse på stomi og 3 stomisykepleiere. Når vi i Boots HomeCare følger opp stomiopererte, bruker vi god tid og de får oppfølging så lenge de har behov for det.

Vi ser at mange stomiopererte, både nyopererte og mer erfarne brukere opplever ulike utfordringer. Som regel skyldes det feil bruk av utstyret eller at de har behov for annet utstyr. Ofte trengs det bare små justeringer. 

Enkel bestilling

I samarbeid med kundene våre har vi utviklet en spesialdesignet bestillingsløsning for deg med resept på stomiutstyr eller annet medisinsk forbruksmateriell

Løsningen er enkel, trygg og brukervennlig. Du kan bestille alle varer du vanligvis ville kjøpt på apoteket eller hos bandasjisten og få alt levert i en og samme leveranse.

Bli kunde i dag på www.homecare.no

Apotek + Bandasjist

Når du bestiller dine stomiprodukter hos Boots HomeCare, leverer vi de fraktfritt hjem på døren til deg. Om du foretrekker å hente på utleveringssted eller i et apotek er det også mulig. Du kan bestille både legemidler og andre apotekvarer sammen med dine stomiprodukter slik at du får alt du trenger i én og samme leveranse, og slipper ekstra turer til apoteket. Vi leverer hjem på døren i hele Norge. 

Som kunde hos oss får du:

  • Enkel bestilling, på nett eller telefon
  • Høy faglig kompetanse
  • Personlig oppfølging
  • Hjemlevering av varer
  • Stort lagerført sortiment og rask levering
  • Legemidler og andre apotekvarer levert hjem

Hvordan bli kunde

Registrer deg som bruker på www.homecare.no eller ta kontakt med vårt kundesenter for bestilling av dine stomiprodukter.

Kundesenter 23 37 66 00 / [email protected]

Hverdager 8-16 (fredag 9-16)

Neste artikkel