Kanskje sliter du med å sove om natten, da soverommet oppleves som altfor varmt og dynen føles klam. Man er tett i nesen og finner ingen god posisjon på puten. Tanker og frustrasjon gjør at man blir enda mindre søvnig. Det finnes flere mulige årsaker til problemer tilknyttet søvn, men for mange kan løsningen være å velge dyne og pute som hjelper dem å sove bedre.

– Vårt mål er at vi skal tilby dyne og pute for alle typer behov. Vi har valgt ut noen få kvalitetsprodukter som skal gjøre det enkelt for kunden å velge rett. Samtidig ønsker vi å være et informerende nettsted rundt søvn, innleder Lars Midtsand, butikksjef i sovbehagelig.no.

Gød søvn bedrer helsen

Man tilbringer en tredel av livet sitt i sengen, og søvn er svært viktig for kroppens restitusjon. God søvn bedrer helsen i seg selv, men sovbehagelig.no har i tillegg dyner som aktivt bedrer søvn og helse.

– Vi er norsk partner av verdens ledende innovative produsent Hefel, som har vunnet flere priser både i Europa og USA, forteller Midtsand. 

Han forklarer at samarbeidet er et naturlig resultat av felles fokus på kvalitet, innovasjon og etikk. Dette gjør det mulig for sovbehagelig.no å tilby produkter med forskjellige virkematerialer og kvaliteter.

– Vi tilbyr en dyne som stimulerer fordøyelsen og styrker det kardiovaskulære systemet. Denne inneholder en spesiell type trespon. En annen begrenser tap av fuktighet fra huden og stimulerer cellefornyelsen. Denne er impregnert med chitosan, forteller han.

En følelse av luksus

Som siste eksempel drar han fram en dyne som er laget av det patenterte trefiberet Tencel. Tencel puster bedre enn bomull og har en glatt og deilig overflate. Denne har fuktighetskontroll slik at man unngår at dynen blir for klam. Den er 100 prosent naturlig og sydd i Bodyfit slik at den former seg rundt kroppen og gir en behagelig følelse av luksus.

– Mange glemmer at kroppen restitueres når man sover. God søvn er viktig for å ha en fin hverdag. Det gir et friskere hjerte, det gir mer overskudd, forebygger overvekt samtidig som det reduserer kroniske smerter.