TIPS TIL HJEMMESPA

  1. Gjem unna alt rotet på baderommet i pene bokser og kurver.
  2. Tenn noen stearinlys for en avslappende stemning. Bruk gjerne noen med godlukt for ordentlig luksusfølelse.
  3. Farger og former hentet fra naturen har ofte en beroligende effekt, og passer perfekt på badet

Kjøp av ny seng er som regel en investering man gjør sjeldent, og i løpet av sengens levetid endres ofte preferansen med tanke på myk eller hard seng. Dette er en av mange gode grunner til å velge seg en seng som har mulighet til å endre forholdene mellom myk og hard.

To forkskjellige madrasser

Vi kvinner har rett på vår skjønnhetssøvn, men når det kommer til madrasspreferanser, er smaken som baken. I tillegg til individuelle preferanser mellom kvinner er det generelt stor forskjell på hva slags underlag kvinner og menn, både med hensyn til preferanser og behov. – Skal man ha det helt perfekt bør to personer ha forskjellige madrasser basert på kroppsvekt, det går på hvor godt man synker ned i madrassen, sier Toralf Thomassen, kiropraktor og fysioterapeut. Han har sett mange eksempler på pasienter som får problemer med ryggen fordi de har sovet på for mykt underlag. - Den letteste måten å få rett mykhet for begge om man er et par, er om man har forskjellig hardhet på undermadrassen, men felles overmadrass, utdyper han. En luftbasert madrass tillater deg å stille inn madrassen til den fastheten som er perfekt for deg og din kropp for å oppnå optimal støtte og komfort. Luft er effektivt til å fordele støtten under kroppen og bidrar i så mate til bedre søvnkvalitet.

Endringer i livet

Kvinner går gjennom mange forskjellige faser i løpet av en madrass levetid. I løpet av de 20 årene man har en madrass kan man ha perioder med økt aktivitet, graviditeter, litt opp og ned i vekt eller periodevis vondt i ryggen. Da er det godt å ha en madrass som tilpasser seg deg og ikke omvendt – Man blir jo ofte mye tyngre når man går gravid, da trenger man kanskje en hardere madrass. Det er litt vanskelig med vanlige tradisjonelle madrasser som ikke lar seg justere, og er en god grunn til å investere i en luftmadrass som man kan variere hardheten på, forklarer Thomassen. Kvinner er opptatt av velvære, helse og skjønnhet. Vi bruker i økende grad penger både på sunt kosthold og personlige trenere. Hvorfor ikke legge pengene i madrassen? Om man sammenligner justerbare madrasser med andre statiske modeller kommer Thomassen ikke på noen negative elementer ved å velge en luftmadrass. – Sånn som jeg ser det er det bare fordeler med det, avslutter han.