En etter en hiver de seg på den grønne bølgen. Også menn elsker virkningen av den supereffektive og trygge behandlingen urtepeeling utviklet av hudlege Dr. Schrammek i Tyskland allerede i 1958.

Den unge mannen har ingen spesielle hudproblem, og fikk medium styrke av behandlingen. Huden gnistrer ved berøring i flere dager etterpå. Urtene sitter i huden proppfull av næringsstoffer.

Samtidig innrømmer han sin grunnleggende skepsis.

– Jeg tenkte først at dette bare er for kvinner, men må inrømme at jeg liker effekten umiddelbart. Huden gløder og er mer våken sier den unge mannen som prøvde behandlingen.

Peel til tross for skjegg

Han har skjegg, men fikk vite at dette ikke var i veien for urtepeelingen.

- Urtene prikket i huden, jeg fikk roser i kinnene som etter en treningsøkt. Han forstår godt hvorfor kjendisene bruker urtepeeling som en partypeel før de skal ut.

– Behandlingen er som en realt treningsøkt for huden, presiserer hudterapeut  Eli Holme Lie. Den er kraftig sirkulasjonsøkende og stimulerer alle funksjonene som svekkes med årene, samtidig som den "rydder" opp i evt ubalanser i huden. Sammen med virksomme hjemmeprodukter blir huden sterkere og spenstigere. Urteblandingen består av 10 ulike urter. Proppfull av enzymer, mineraler, vitaminer, proteiner og aminosyrer jobber urtene innenfra og ut opptil flere dager etter behandlingen.

Tilbake på studenthybelen fikk mannen kommentarer på at han så ut til å være photoshopet.

Forstår at menn tar behandlingen

Mannen er takknemlig for behandlingen han fikk, og forstår godt menn som ønsker å spandere dette på seg selv.

25 åringen ler fornøyd;

– Jeg er ikke spesielt opptatt av utseendet mitt, men jeg ble veldig posItivt overrasket!