– Lymfedrenasje kan hjelpe mot muskel- og leddplager, rense kroppen og øke blodsirkulasjonen. Føler du deg trøtt og sliten kan det hjelpe å få avfallstoffer ut av kroppen, sier Mare L. Pettersen.

Hun er ansvarlig terapeut på Bodyfly Helsesalong på Storo Storsenter i Oslo, der de blant annet jobber med å hjelpe mennesker som ønsker en livsstilsendring eller vil ned i vekt, og tilbyr en behandlingspakke bestående av blant annet laserbehandling, vakuumbehandling og lymfedrenasje. Dette, forklarer terapeuten, et seriøst og trygt alternativ til plastisk kirurgi, i likhet med salongens ansiktsbehandlinger. 

Detoks og laserbehandling

Lymfedrenasjen er en behandling som hjelper lymfesystemet med å komme ordentlig i gang, og lar kroppen kvitte seg med overflødig væske og avfallsstoffer.

– Når du for eksempel kjenner du får væskeansamling i kroppen, som når du sitter på flyet og får hovne ben, så jobber lymfesystemet dårlig, og da må vi aktivere det, forklarer Pettersen. 

– Lymfedrenasjen, sammen med laser- og vakuumbehandling smelter bort uønskede fettceller. Behandlingene former kroppen, og fungerer som en god og langvarig vektnedgang. Med figurforming vil du kunne redusere vekten med mellom en og tre kilo, men om du skal en del ned i vekt, så må du ha riktig kosthold.

Viktig med riktig kosthold og god oppfølging

Derfor tilbyr Bodyfly Helsesalong en god kostholdsplan, samt oppfølging i etterkant av behandlingene, slik at den sunne livsstilen opprettholdes.

– Vi har hatt en kunde som har gått ned 32 kilo i løpet av to måneder, men mellom 10 og 12 kilo er ganske vanlig. Da har du et vanlig sunt kosthold, samt disse behandlingene, forteller Pettersen.

– Helseprogrammet passer for alle som ønsker å forandre livsstil, gå ned i vekt, bedre helse, mer energi eller å føle seg litt lettere. Alle får også oppfølging, slik at man ikke faller tilbake med en gang behandlingen er gjort, og får en god start på et nytt liv. 

Bodyfly Helsesalong tilbyr også mesoterapi og biorevitalization ansiktsbehandling, som ifølge Pettersen er en naturlig cellefornyelse, og tilbakeføring av kollagen og elastin til huden. Dermed tilbakeføres huden til sin opprinnelige elastiske og stramme form. Ansiktet får gløden tilbake og rynker reduseres.