- I første omgang gjennomfører vi 14-dagersturer i januar, mars og mai. På disse helsereisene kommer de fleste fra Skandinavia, og opplegget passer for alle enten man føler seg syk eller frisk, forklarer Ragnar S. Ragnarsson, han er daglig leder på en bedrift som arrangerer turene.

Rense kroppen

Detox er en måte å rense kroppen din for alle giftstoffer som bygger seg opp over tid, og dette lærer man mye om under oppholdet på Island. Siden mye av maten i den vestlige del av verden er fylt med usunne konserveringsmidler, giftstoffer og tilsetningsstoffer, noe som reduserer helsen og gjør kroppen ubalansert, holdes det diverse foredrag om kosthold.

I tillegg til foredrag, skal oppholdet bidra til å hjelpe kroppen din med hvile, god søvn og avslapping. I opplegget inngår tilbud om sauna, infrarød sauna, massasje, børsting av huden, hydro colon terapi og en rekke andre behandlingstilbud. I tillegg arrangerer de turer i naturen, de reiser til Den Blå Lagune annenhver dag og har en rekke utflukter, slik at man også får oppleve en del av Island