Et sexleketøy kan være et flott tillegg i sexlivet, men det kan også være et godt hjelpemiddel. Ønsker dere en sterkere ereksjon kan en penispumpe være et naturlig valg. En penispumpe er ment for å forbedre ereksjonen. Dessverre er det mange som tror at penis blir større av å bruke en pumpe, men i realiteten så er det penis som fylles maksimalt med blod for en bedre ereksjon. Pumpen er ikke et sexleketøy i seg selv, men enkelte kommer utstyrt med en vibrator som stimulerer til ereksjon og andre med en naturtro åpning for en pirrende følelse. Bruk pumpen sammen med en ereksjonsring for å holde blodet etter at den har blitt pumpet opp. Ønsker dere å teste effekten en penispumpe og ereksjonsring kan gi er His Essential penispumpe-sett et godt utgangspunkt. Settet inneholder en penispumpe, tre ereksjonsringer i ulik form, og en spennende prostatastimulator. Husk å bruk rikelig med vannbasert glidemiddel sammen med produktene.

For par og på egenhånd

Uansett om dere ønsker å leke sammen eller på egenhånd finnes det mange spennende leketøy som kan gi sexlivet en piff! Start allerede under forspillet ved å bruke et onaniegg fra Tenga for å gi massasjen en helt ny følelse. Rillene på innsiden av hylsen vil stimulere han på en ny og spennende måte. Når dere er klar for akten, sett på han en vibrerende penisring, og vibrasjonene vil være stimulerende for dere begge! Ønsker du å leke på egenhånd er det mange pirrende alternativet! Et onaniegg, og en onanihylse fungerer like bra sammen med noen som på egenhånd for å gi en ekstra pirrende effekt. De siste årene har det også kommet mange nye tøffe mastrubatorer som Autoblow 2 og Mega-Bator for å gi en simulert følelse av både sex og oralsex. Bestselgeren og kundefavoritten Fleshlight har kommet i mange nye varianter, blant annet Quickshoot Vantage som er en reisevennlig variant av originalen.

Første gang?

Start med noe som er enkelt. Når man finner ut hva man liker med et sexleketøy kan man oppgradere etter hvert. Jo mer nupper, riller og vibrasjoner, jo mer stimulerer sexleketøyet. Det kan være positivt og negativt, kommer man tidlig vil disse lekene kunne gjøre at man kommer enda tidligere, men de kan også være fine å trene på å holde tilbake utløsningen.

Besøk oss for mer inspirasjon, tips og råd.