Ettersom vi er nordmenn, er naturlig nok dette det første vi lurer på: Hvordan var det å konkurrere under Bislett Games?

Bislett Games var som vanlig stort. Jeg liker godt å konkurrere der.

Du satte ny rekord da du var i Oslo. Hvordan gikk det til?

Det er alltid godt å sette nye rekorder, men jeg går aldri ut for å gjøre det. Planen er alltid å gjøre et så godt løp som mulig, og jeg følte meg veldig bra i etterkant.

Hva er det som gjør deg til verdens raskeste mann?

Jeg har trent hardt og vært dedikert mot å løpe et så bra løp som mulig hver gang, og jeg tror mitt engasjement har betalt seg. Jeg har uansett fortsatt noe ugjort som må gjøres, og ser frem til OL i London.
 

Hvordan ser en normal treningsdag ut for deg?

Vi trener to ganger daglig på løpebanen, minst tre dager i uken. Resten av treningen foregår på treningssenteret, og det vi fokuserer mest på er fart og teknikk.
 

"Det er alltid godt å sette nye rekorder, men jeg går aldri ut for å gjøre det."
 

Hvor finner du inspirasjon?
Inspirasjonen kommer til meg ettersom jeg trives såpass godt med det jeg gjør, og jeg er alltid inspirert og motivert til å gjøre mer.
 

Med nesten ingen skikkelig konkurranse, hvordan presser du deg selv til å bli enda raskere?
Jeg vet at jeg har en jobb å gjøre og at fansen følger med mens de venter på store øyeblikk. Jeg er alltid klar for å gjøre mitt aller beste til enhver tid og anledning.
 

Hvordan ser forberedelsene til OL ut?
Jeg kom nettopp tilbake til Jamaica og har et nasjonalt mesterskap mot slutten av måneden. Treningen har gått veldig bra så langt, og det handler mest om skjerping av teknikker for riktig utførelse av løpene.
 

Hva kan vi forvente fra deg under OL?
OL vil være veldig konkurransedyktig, så man kan forvente meget sterk konkurranse over hele linjen.