Et flott hår symboliserer både livskraft, attraktivitet og selvtillit. Å miste hår er derfor ofte en stor belastning for de som blir rammet. I dag finnes det heldigvis mange muligheter, og det er flere løsninger å velge mellom; En ny elegant frisyre med kort hår, et trendy tørkle, eller å bevare din opprinnelige hårfasong ved bruk av parykk.

Revolusjonerende hårerstatning

Hårerstatning kan gi et vesentlig bidrag til å øke livskvalitet både under -og etter en cellegiftbehandling. I dag finnes det et betydelig utvalg av parykker som er utviklet spesielt for medisinske behov, og som oppfyller de strengeste krav. Parykkene utvikles stadig med hensyn på hvordan motebildet ser ut. Tilbudet av parykker muliggjør alle frisyrer og hårfarger, og den enkelte kan bestemme hvilken parykk som passer best.

Knytteteknikken på hårerstatningene er så fin at hårene ser ut som de har vokst ut av hodet. Naturlig hårvolum tilpasses til brukerens opprinnelige hårfylde, og parykkene er oppdatert på innfarging og fargekombinasjoner. Det finnes parykker i kunsthår og ekte hår. Ved hjelp av moderne teknologi kan man ikke lenger se forskjell på kunsthår og ekte hår. Kunsthår er i tillegg mer robust og krever mindre tilpasning og stell.

Trendy alternativer

Spesialutviklede hodetørkler og turbaner er et trendy alternativ, som gir deg mulighet til å dekke hodet på en behagelig måte også mellom periodene du anvender parykken. For eksempel under tørking, om natten osv.

Autoriserte forhandlere

Spesialister på hårerstatning forhandler parykker som oppfyller kriteriene til både naturlighet og brukskomfort. Varehus- og katalogvarer gjør sjeldent det. I tillegg til individuell tilpasning av parykkene, gis det også omfattende veiledning med tips om riktig behandling og styling av parykkene.

Anette R. Gundersen
redaksjonen@mediaplanet.com