Brød er godt og en viktig del av norske mattradisjoner. Til gjestene, selskapet, familiekosen, eller som et lettvint kveldsmåltid. Brød er en naturlig del av et sunt kosthold.

 

Skinkeskive med rødkål og stekt eple

Juleskinkeskive

Du trenger:

Smør et tynt lag smør på skiven og legg på et godt lag med rødkål. Skjær tynne skiver av skinken. Stek skiver av eple i stekepannen til de blir gylne på begge sider og legg på toppen sammen med ringer av rødløk.

 

Medisterkakeskive med surkål og rødløk

Medisterkakeskive

Du trenger:

Smør skiven med sennep. Skjær medisterkakene i to og legg dem på skiven med steke siden opp. Skiven toppes med surkål, suragurk og ringer av rødløk. Kapers på toppen setter prikken over i’en!

 

Ribbesandwich med sennep og rødkål

Ribbesandwich

Du trenger:

Smør skivene med sennep. Legg skiver av kald ribbe på den ene skiven og legg rødkålen på. Pyntes med tynne skiver av rødløk og hakkede valnøtter etter behov.

 

Brødskive med sild og dill

Brødskive med sild og dill

Du trenger:

Smør et tynt lag smør på skiven og legg på sursild sammen med løk i ringer. Pynt med dill og gressløk.

Vel bekomme!

Psssst! I februar får du også glutenfritt Havrebrød!