Hun oppdaget at det var et hull i markedet.

– Vi manglet noe som var helt rent, og som ikke var tilsatt noe parabener. Vanlig vann er tilsatt klor og andre tilsetningsstoffer for å gjøre det helt rent, men kildevann er et naturlig oppkomme som trekker med seg viktige mineraler på vei opp av jorda. Hvis man i tillegg tilsetter antioksidanter og organisk hvit te får vi en ren og forsvarlig facial mist-spray man kan bruke hele dagen i tillegg til sin vanlige hudpleierutine, forteller Guldbrandsen

Verden forandrer seg, huden er den samme

– Vi mennesker er også natur. Som jeg pleier å si; huden vår har vært den samme siden tidenes morgen. Det som har forandret seg er verden vi lever i. Forurensning, bestråling, og all slags syntetiske ting gjør sitt for å belaste huden, forteller Guldbrandsen og fortsetter:

– I tillegg bruker man mye kosmetikk med tilsetningsstoffer som irriterer huden og kan gi allergiske reaksjoner. Derfor er det viktig at det er så rent som mulig. Ingen parabener, det skal være rent. Antioksidanter beskytter huden, mens kjemiske tilsetningsstoffer irriterer den.

– I utlandet ser vi at veldig mange kvinner bruker helt rene tilleggsprodukter, mens i Norge har vi en knaus å komme over for å få flere til å gå naturlig. En spray med rent kildevann og antioksidanter kan alle ha godt av, kanskje spesielt allergikere, avslutter Guldbrandsen.